HØRES DETTE KJENT UT?

BLI HELSEFAGARBEIDER

Her finner du alt du trenger for å seile gjennom pensum og bestå eksamen med glans. Jeg VIL at du skal bestå, og har fylt medlemsportalen til randen med alle hjelpemidler du trenger for å komme et steg nærmere å bli helsefagarbeider Alt du må gjøre er å melde deg på, så får du tilgang til medlemsportalen med en gang!


Inkludert i kurspakken


Bonuser og hjelpemidler

 • BONUSKURS 1: Slik rocker du studenttilværelsen Livet som voksen student er ikke et problem når du bruker tipsene du lærer i dette kurset. Verdi: 2499 kr
 • BONUSKURS 2: Slik rocker du eksamensdagen! Mine beste tips til hvordan du skriver en eksamensoppgave som får sensor til å juble.  Verdi: 2499 kr
 • Spørsmål og svar-bank: Opptak av tidligere veiledninger fra Spørretimen som du kan bruke hvis du står fast eller lurer på noe 

 


Bestå eksamen uten å kvele bankkontoen?

 • Abonnementsordning- en fast, lav månedspris
 • Medlem i Fagforbundet? Da får du kurset til halve prisen!
 • Bruk den tiden du trenger men ikke betal mer enn du må!
 • Den enkleste (og billigste!) måten å få fagbrevet på- kurset er ditt så lenge du trenger det
 • Trenger du ikke kurset mer så melder du deg av- enkelt og greit!
 • Ingen bindingstid, ingen stress. Du melder deg av selv på din side

 

Tenk på alt som er mulig....

Det er bare positivt å ta fagbrevet

 • Fagbrevet gir høyere lønn

  Det er faktisk minst 50 000 kr i forskjell på lønna hos en assistent og en fagarbeider! 

   

  Hva hadde så mye penger betydd for deg?

 • Du får mer anerkjennelse på alt du kan

  Du er en viktig ressurs for din arbeidsplass, og du har masse viktig erfaring og kompetanse. Nå er det på tide at du får papirer på den kompetanse. Fagbrevet kobler din kompetanse med teorien, og disse sammen gir en solid kvalitet i arbeidet du gjør

 • Du kan velge mellom flere typer jobber

  Som fagarbeider har du en utdannelse og du står derfor sterkere når du søker på jobb, blir mer attraktiv på jobbmarkedet og du får flere muligheter i arbeidslivet. Fagbrevet betyr også trygghet i jobben du allerede har.

   

  Hva er drømmejobben for deg?

 • Du har evig skryterett og en solid grunn til å være stolt av deg selv!

  Det er ikke en liten ting du har klart, både når du har bestått tverrfaglig eksamen og når du har bestått fagprøven. Det er faktisk en enorm bragd, og gir deg skryterett i all fremtid!

Hei, jeg heter Gina!

- og jeg vil få deg over målstreken til bestått eksamen, en gang for alle!

Som spesialsykepleier og lærer i voksenopplæringen, så vet jeg hvor viktig de ansattes kompetanse er for kvaliteten på det arbeidet som blir gjort i virksomheten. Brukere av helse- og omsorgstjenester er på sitt aller mest sårbare, og da er det enda viktigere at kompetanseheving og utdanning blir mulig for alle ansatte. På den måten er dette kurset mitt bidrag til økt kvalitet i helse- og omsorgssektoren.

 

Jeg vet også hvilken gullgruve av erfaring du som er assistent sitter på. Du kan allerede så mye, og har erfart så mye i arbeidslivet ditt, og min jobb er å knytte teorien du må kunne til praksisen du allerede har.

 

Jeg tror at livet endres til det bedre med en utdanning, du får så mange muligheter som du ikke ville fått ellers. Det gjør også noe med selvtilliten når du går på jobb og vet at du gjør et stykke kvalitetsarbeid. Du vet du har den riktige kompetansen, og det gjør at du elsker jobben din enda mer (og det er jo ekstra viktig når det er pasienter og brukere du jobber med!)

 

Jeg elsker å få være med på reisen til fagbrevet. Jeg blir så enormt lykkelig når studentene mine klarer mer enn de noen gang trodde de kunne klare. Jeg ser hvor mye det betyr for dem, og derfor strekker jeg meg litt ekstra langt for å hjelpe dem over målstreken!

Denne medlemsportalen er helt unik

Derfor passer 

Bli helsefagarbeider

for deg... 

Jeg vet du jobber, det er travelt og hverdagen krever mye av deg. Jeg vet også hvor mye fagbrevet kan gjøre for deg. Derfor har jeg laget en kursportal som passer inn i hverdagen din

 • Ingen obligatoriske oppgaver!

  Du finner ikke et eneste krav om innlevering i medlemsportalen. Ingen tidsfrister, ingen press! Du bruker tiden du trenger på å komme gjennom pensum. 

 • Se, lytte eller lese- det er opp til deg

  Leksjonene finnes som både video, pdf-fil og nedlastbar lydfil. Du kan altså høre om sykdomslære og legemiddelhåndtering mens du tar ut av oppvaskmaskinen. 

 • Fast lav pris i måneden

  Du betaler ikke mer enn du trenger, og når du ikke trenger medlemsportalen lengre så melder du deg bare ut selv. Null stress, og veldig, veldig fint for bankkontoen din!

   

 • 100% fornøyd-garanti!

  Du kan prøve ut medlemsportalen i to uker. Ombestemmer du deg? Lever jeg ikke opp til forventningene? Helt i orden, du får tilbake hver krone.

   

SAMARBEIDSPARTNERE

 

 

Pednettakademiet samarbeider med Fagforbundet. Derfor er vi så heldige at vi kan gi deg et helt spesielt tilbud på hele 50% avslag på månedsprisen om du er medlem i Fagforbundet! 

Annet morsmål enn norsk?

Vi samarbeider med Proxi AS som har laget KLAR- serien, en språkstøtte for deg som har et annet morsmål enn norsk. Her har du mulighet til å få faguttrykk beskrevet på både norsk og morsmål. Som student hos Pednettakademiet får du 20% rabatt på KLAR-appen, med språkstøtte rett inn på mobilen din. Språkstøtte tilbys på:

 • engelsk
 • polsk
 • litauisk
 • somalisk
 • arabisk
 • tigrinya

Dette skal du lære

Modul 1: Handler om grunnleggende holdninger til brukere og pasienter. Her skal du få lære om helsefagarbeideren som yrkesutøver, brukermedvirkning og etikk.

 

Modul 2: Handler om å forebygge skader- både for pasienter, brukere og helsepersonell. Her står HMS'en i fokus sammen med ergonomi og universell utforming.

 

Modul 3: Handler om grunnleggende sykepleie. Det betyr at du skal lære prinsippene for det som er grunnleggende sykepleie, og du skal lære hvordan du observerer, og utarbeider rapporter og tiltaksplaner

 

Modul 4: Handler om hvordan du kan fremme fysisk og psykisk helse gjennom kosthold, ernæring og aktivitet, og hvordan rusmisbruk påvirker helsen

 

Modul 5: Denne modulen tar deg med i et dypdykk i helsefagarbeideren som yrkesutøver. Du vil lære om taushetsplikt, hva det innebærer å være profesjonell, og om regelverk som du må forholde deg til

 

Modul 6: Handler om hvordan du som helsefagarbeider møter pasienter i ulike situasjoner og utfordringer

 

Modul 7: Som helsefagarbeider må du noen ganger være en del av et tverrfaglig samarbeid. I denne modulen lærer du om hvordan samarbeide med andre yrkesutøvere

 

Modul 8: I denne modulen fortsetter fordypningen i hvordan du møter pasienter i ulike situasjoner og utfordringer. Du skal gjennom flere forskjellige temaer som for eksempel legemidler og legemiddelhåndtering, psykisk helse, konflikthåndtering, smerte og feber

 

Modul 9: Modulen fortsetter fordypningen i hvordan møte pasienter i ulike situasjoner og utfordringer med fokus på sykdomslære. Her skal du lære om respirasjonssystemet, sirkulasjonssystemet og fordøyelsessystemet.

 

Modul 10: I denne siste modulen fortsetter sykdomslæren- gratulerer du er gjennom pensum for å bli helsefagarbeider!En sniktitt på innsiden

Nysgjerrig på om dette er for deg? Slik ser medlemsportalen ut, med kurs 

Må jeg jobbe i helsesektoren for å bli med på kurs?

Har jeg fått fagbrevet når jeg har bestått eksamen?

Tar jeg eksamen hos deg?

Nei, du melder deg opp til eksamen selv på privatistweb.no. I medlemsportalen ligger en video som viser hvordan du gjør det, og trenger du mer hjelp så hjelper jeg deg selvsagt! 

Må jeg vente til 1. i måneden med å melde meg på?

Når starter kurset?

Hva hvis jeg ikke står på eksamen?

Vet du, det går helt fint. Det er fryktelig kjipt å stryke, det vet jeg alt om! Men det verste som skjer når du stryker er at du må gjøre det en gang til. Hvis du stryker på eksamen, så ta kontakt med meg så skal jeg hjelpe deg slik at du står på neste forsøk! Jeg gir meg ikke før du er ferdig.

© Copyrights by Helland kompetansenett. All Rights Reseved.

Kolavegen 3c 5460 HUSNES

TLF 41241892

org.nr: 926 929 674