HØRES DETTE KJENT UT?

....men av en eller annen grunn så har du ikke tatt fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider enda. Det kan være mange grunner til det. For noen blir det for krevende å stå i full jobb og i tillegg måtte jobbe for å nå innleveringsfrister, følge undervisning og bli klar til eksamen.

 

For andre er det  mangel på tilbud der de bor som er utfordringen. Norge er et langstrakt land, og tilgang til opplæring for voksne kan være veldig forskjellig fra plass til plass.

 

En tredje utfordring for mange er at et opplæringstilbud for voksne kan koste veldig mye penger, og mange velger derfor å utsette fagbrevet.

 

Uansett hva som er din grunn, så er vi her for å fortelle deg at det finnes en løsning

 

Du som jobber som assistent gjør en verdifull jobb, du har masse kompetanse, kunnskap og erfaringer, og du fortjener å få papirer på alt du kan. 

 

Målet vårt er at du skal kunne ta fagbrevet enkelt, fleksibelt og rimelig. Derfor har vi laget Bli Barne- og ungdomsarbeider.

 

BLI BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER

Her finner du alt du trenger for å seile gjennom pensum og bestå eksamen med glans. Jeg VIL at du skal bestå, og har fylt medlemsportalen til randen med alle hjelpemidler du trenger for å komme et steg nærmere å bli barne- og ungdomsarbeider. Alt du må gjøre er å melde deg på, så får du tilgang til medlemsportalen med en gang!

 


Inkludert i kurspakken

 • Tilgang til online kursportal med alt du trenger for å rocke eksamen 

 

 • Ukentlig veiledning i Spørretimen i kursets Facebookgruppe. Opptak  er tilgjengelig i kursportalen.

 

 • Du har tilgang til kurset så lenge du er medlem. 

 • Blir drømmen stoppet av de praktiske tingene, som for eksempel melde deg på eksamen? Jeg hjelper deg med det du trenger

Bonuser og hjelpemidler

 • BONUSKURS 1: Slik rocker du studenttilværelsen Livet som voksen student er ikke et problem når du bruker tipsene du lærer i dette kurset. Verdi: 2499 kr

 • BONUSKURS 2: Slik rocker du eksamensdagen! Mine beste tips til hvordan du skriver en eksamensoppgave som får sensor til å juble.  Verdi: 2499 kr

 

 • Øv deg på eksamensoppgaver, send dem til meg og få veiledning  


Bestå eksamen uten å kvele bankkontoen?

 • Bruk den tiden du trenger men ikke betal mer enn du må!

 • Den enkleste (og billigste!) måten å få fagbrevet på- kurset er ditt så lenge du trenger det

 

 • Trenger du ikke kurset mer så melder du deg av- enkelt og greit!

 

 • Ingen bindingstid, ingen stress. Du melder deg av selv på din side

 

Tilsvarende kurs koster ofte fra 15 000 kr og oppover-

du betaler kun 499 kr i måneden, du betaler kun så lenge du trenger å bruke kurset,

og det er ingen bindingstid! 

Da har jeg bestått fagbrevet som barne- og ungdomsarbeider ved hjelp Av deg,Hanne.Super plass og person man kan ta dette fagbrevet hos. Ekstrem fornøyd med vår Hanne for den hjelpen hun alltid har vært gjennom hele kurset ! Samme Hva tid Man sendte Mail,fikk man fortløpende svar og masse hjelp og råd!

Kommer garantert til å anbefale deg videre??

Ammna

Kursdeltaker høsten 2019

At jeg kan ta det i mitt eget tempo. Lett å følge undervisningen. Nyttig med refleksjonsoppgavene. Enkelt og forståelig språk og det føltes akkurat ut som du satt i stuen hos meg. Fornøyd med at jeg har tilgang til kurset så lenge jeg vil. høyt over mine forventninger. du blir anbefalt garantert videre.

 

 

 

 

Anonym

Kursdeltaker våren 2020

 

Pednettakademiet samarbeider med Proxi

Har du behov for språkstøtte for å lære faguttrykk og yrkesspråk på norsk? Da kan appen KLAR hjelpe deg. Hvis du kjøper tilgang til KLAR samtidig som du kjøper kursplass hos oss, så får du 20% rabatt på årslisens.

 

Appen laster du ned selv via Google Play eller App store, og du må bruke samme e-post hos KLAR og Bli Barne- og ungdomsarbeider 

Tenk på alt som er mulig....

Det er bare positivt å ta fagbrevet

 • Fagbrevet gir høyere lønn

  Det er faktisk minst 50 000 kr i forskjell på lønna hos en assistent og en fagarbeider! 

   

  Hva hadde så mye penger betydd for deg?

 • Du får mer anerkjennelse på alt du kan

  Du er en viktig ressurs for din arbeidsplass, og du har masse viktig erfaring og kompetanse. Nå er det på tide at du får papirer på den kompetanse. Fagbrevet kobler din kompetanse med teorien, og disse sammen gir en solid kvalitet i arbeidet du gjør

 • Du kan velge mellom flere typer jobber

  Som fagarbeider har du en utdannelse og du står derfor sterkere når du søker på jobb, blir mer attraktiv på jobbmarkedet og du får flere muligheter i arbeidslivet. Fagbrevet betyr også trygghet i jobben du allerede har.

   

  Hva er drømmejobben for deg?

 • Du har evig skryterett og en solid grunn til å være stolt av deg selv!

  Det er ikke en liten ting du har klart, både når du har bestått tverrfaglig eksamen og når du har bestått fagprøven. Det er faktisk en enorm bragd, og gir deg skryterett i all fremtid!

Hei, jeg heter Hanne!

- og jeg vil få deg over målstreken til bestått eksamen, en gang for alle!

Som rådgiver i PPT og tidligere spesialpedagog, så vet jeg hvor viktig de ansattes kompetanse er for kvaliteten på det pedagogiske arbeidet.

 

Det er assistentene og fagarbeiderne som er mest med barna i løpet av en dag, og da er det enda viktigere at kompetansehevingen retter seg mot dere. 

 

Jeg vet også hvilken gullgruve av erfaring og kompetanse du som er assistent sitter på. Du kan allerede så mye, og har erfart så mye i arbeidslivet ditt, og min jobb er å knytte teorien du må kunne til praksisen du allerede har. 

 

Jeg tror at livet endres til det bedre med en utdanning, du får så mange muligheter som du ikke ville fått ellers.

 

Det gjør også noe med selvtilliten når du går på jobb og vet at du gjør et stykke kvalitetsarbeid.

 

Du vet du har den riktige kompetansen, og det gjør at du elsker jobben din enda mer (og det er jo ekstra viktig når det er barn du jobber med!)

 

Jeg elsker å få være med på reisen til fagbrevet. Jeg blir så enormt lykkelig når studentene mine klarer mer enn de noengang trodde de kunne klare. Jeg ser hvor mye det betyr for dem, og derfor strekker jeg meg litt ekstra langt for å hjelpe dem over målstreken!

Denne kursportalen er helt unik

Derfor passer 

Bli barne- og ungdomsarbeider

for deg... 

Jeg vet du jobber, det er travelt og hverdagen krever mye av deg. Jeg vet også hvor mye fagbrevet kan gjøre for deg. Derfor har jeg laget et eksamensforberedende kurs som passer inn i hverdagen din

 • Ingen obligatoriske oppgaver!

  Du finner ikke et eneste krav om innlevering i medlemsportalen. Ingen tidsfrister, ingen press! Du bruker tiden du trenger på å komme gjennom pensum. Trenger du hjelp, er jeg bare en e-post unna  

 • Se, lytte eller lese- det er opp til deg

  Leksjonene finnes som både video, pdf-fil og nedlastbar lydfil. Du kan altså høre om lek og vennskap mens du tar ut av oppvaskmaskinen. 

 • Fast lav pris i måneden

  Kurset koster kun 499 kr i måneden. Du betaler ikke mer enn du trenger, og når du ikke trenger medlemsportalen lengre så melder du deg bare ut selv. Null stress, og veldig, veldig fint for bankkontoen din!

   

 • 100% fornøyd-garanti!

  Det er helt trygt å melde seg på Bli barne- og ungdomsarbeider. Du har full angrerett i to uker. Ombestemmer du deg? Lever jeg ikke opp til forventningene? Helt i orden, du får tilbake hver krone.

   

SAMARBEIDSPARTNERE


Annet morsmål enn norsk?

Vi samarbeider med Proxi AS som har laget KLAR- serien, en språkstøtte for deg som har et annet morsmål enn norsk. Her har du mulighet til å få faguttrykk forklart på både norsk og morsmål. Som student hos Pednettakademiet får du 20% rabatt på KLAR-appen, med språkstøtte rett inn på mobilen din. Språkstøtte tilbys på:

 • engelsk
 • polsk
 • litauisk
 • somalisk
 • arabisk
 • tigrinya

Dette skal du lære

Modul 1: Handler om den profesjonelle barne- og ungdomsarbeideren. Her vil du lære alt du trenger å vite om hva det vil si å være en profesjonell yrkesutøver, HMS, arbeidsmiljø og mye mer

 

Modul 2: Handler om barn og unges utvikling. Her skal vi gå litt i dybden av hvordan barn og unges utvikling ser ut på ulike områder som språk, motorikk, sosial utvikling og kognitiv utvikling

 

Modul 3: Handler om den viktigste læringsarenaen for barn, nemlig leken. Du skal få lære litt mer om ulike typer lek, voksenrollen i lek og synet på det kreative og skapende mennesket.

 

Modul 4: Her er kommunikasjon og samhandling i fokus. Du skal lære mer om hva kommunikasjon er og om ulike typer kommunikasjon. Dette er viktig kunnskap å ha når du møter så mange ulike mennesker hver eneste dag. Du skal også få lære om konflikt og konflikthåndtering, både mellom kollegaer og mellom barn

 

Modul 5: Handler om hvordan omsorg og oppvekstvilkår påvirker utvikling og læring hos barn og unge

 

Modul 6: I denne modulen skal du få gjør et dypdykk i planlegging, gjennomføring, evaluering og dokumentering av pedagogisk arbeid for barn og unge i ulike aldre

 

Modul 7: Tar for seg fysisk og psykisk helse, betydningen av kosthold og fysisk aktivitet, hygienearbeid og sykdom. I tillegg så skal du få god kunnskap om identitet, selvfølelse, seksualitet og mediepåvirkning.En sniktitt på innsiden

Nysgjerrig på om dette er for deg? Slik ser medlemsportalen ut, med kurs 

Må jeg jobbe med barn for å bli med på kurs?

Har jeg fått fagbrevet når jeg har bestått eksamen?

Tar jeg eksamen hos deg?

Nei, du melder deg opp til eksamen selv på privatistweb.no. I medlemsportalen ligger en video som viser hvordan du gjør det, og trenger du mer hjelp så hjelper jeg deg selvsagt! 

Hva koster det?

Når starter kurset?

Hva hvis jeg ikke står på eksamen?

Vet du, det går helt fint. Det er fryktelig kjipt å stryke, det vet jeg alt om! Men det verste som skjer når du stryker er at du må gjøre det en gang til. Hvis du stryker på eksamen, så ta kontakt med meg så skal jeg hjelpe deg slik at du står på neste forsøk! Jeg gir meg ikke før du er ferdig.


© Copyrights by Pednettakademiet. All Rights Reseved.

 

Hanne Svendsen pedagogiske kurs og kompetanse

org.nr 921 729 464

Osebergstien 28, 4028 Stavanger

hanne@pednettakademiet.com